El segon pitjor Nàstic al Nou Estadi de tot el segle

Amb només 11 punts de 39 possibles davant la seva afició. Si els resultats no canvien aviat, tocarà patir per salvar-se a Segona. Els registres se situen fins i tot per sota dels del curs 2006-2007 a la Primera Divisió.

La maledicció del Nou Estadi o la por escènica a respondre davant una de les aficions més pacients de tot el futbol professional. La derrota contra el Saragossa ha frenat en sec l'evolució de l'equip a les ordres de Nano. I ha provocat que, ara per ara, els dubtes quan el Nàstic juga a Tarragona siguin els mateixos que durant l'època de Rodri.

Seria injust extreure conclusions precipitades de la incipient etapa de Nano Rivas com a local. Però, amb 1 empat i una derrota, ell tampoc evita que els registres siguin més que deficients.

I és que per trobar una pitjor versió grana en Lliga cal remuntar-se a l'any 2011, a les ordres de Joan Carles Oliva i posteriorment de Jorge d'Alessandro. El Nàstic acumulava un punt menys que ara. Aquella plantilla va acabar baixant a la Segona Divisió B.

Fins i tot el Nàstic de Primera, que va perdre la categoria amb setmanes d'antelació, sumava més punts com a local que l'actual projecte. Tan sols el Sevilla Atlètic, cuer de la present Lliga, empitjora els registres dels tarragonins, que dissabte visitaran el camp del Barça B amb 3 punts de marge sobre el descens.