CBT - Collblanc (85-59)

Ho vam viure en directe a TAC12 i el "Partit de la Jornada" va acabar amb la primera alegria com a local dels blaus des del mes d'octubre. El CBT va ser molt superior al Collblanc i en cap moment va patir per sumar un triomf que allunya les pors a la recerca de la permanència a la Lliga EBA.

Recuperant sensacions. Aquest podria ser l'esperançador titular del triomf del conjunt tarragoní i que permet trencar la ratxa de quatre derrotes consecutives com a local. El parcial de 26-12 del primer quart va separar permanentment els dos equips i, tot i la davallada del CBT durant el segon període, en cap moment va intuir-se una possible reacció visitant. Més encertats en atac que en defensa, els de Berni Álvarez van repartir els punts entre 10 jugadors i amb Ernest Duch, amb 17, com a màxim anotador. Ara bé, el nom de la jornada va ser el d'Oriol Galofré, un altre membre de la casa que debuta amb la primera plantilla.

El CBT es manté a dues victòries del playoff per la permanència a la Lliga EBA i a manca de nou partits. Dissabte rebrà a casa el Sant Adrià a les 19 hores. 

Parcials: 26-12, 17-15, 27-13 i 15-19.