Queixes dels veïns del centre de Tarragona per l'estat d'abandonament d'un solar al carrer Unió

Els veïns de la zona centre de la ciutat de Tarragona alerten del perill que suposa l'estat d'abandó d'un solar situat entre el carrer Unió i el carrer Fortuny. No localitzen el propietari i l'Ajuntament, diuen, no els dóna resposta. Temen pel risc d'incendi i per la insalubritat que suposa.

Vist des de fora, al carrer Unió, l'edifici d'aquests antics magatzems evidencia temps d'abandó. Mirant a través de les reixes, l'evidència és la de signes de vida d'una colònia de gats. Ningú pot accedir-hi per controlar-ne la reproducció. A fora també s'hi veuen els cartells que des de d'abans de la crisi econòmica anuncien la promoció d'un bloc de pisos d'alta gamma i locals comercials, que mai s'ha execucat. El solar ha anat canviant de propietari, i segons els veïns l'Ajuntament l'hauria de poder localitzar ja que recentment part del terreny s'ha llogat com a magatzem de runa d'una obra que es fa a la zona.

Des del bloc veí, s'observa l'estat de l'interior del solar, ple d'herbes seques. Els veïns temen que a l'estiu o en qualsevol moment puguin incendiar-se. A això s'hi sumen els animals i insectes que hi viuen. L'Associació de Veïns està a l'espera d'una nova reunió amb l'Ajuntament des del mes d'octubre. Fa 3 anys que no aconsegueixen trobar-se amb l'alcalde de Tarragona.