Ballesteros reclama una visió metropolitana del territori per no perdre més inversions i cometre errors històrics com la ubicació de l'estació de l'AVE

Avui l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha parlat sobre la situació ferroviària del territori. Ballesteros reclama una visió metropolitana per tenir un model territorial que benefici ha tothom i ha demanat que es deixi de mirar per interessos propis. L’alcalde ha explicat que si el territori segueix així s’acabaran pagant els errors, tal i com passa diu, amb l’actual estació de l’AVE.

Josep Fèlix Ballesteros afirma que la manca de consens i d’una veu unitària territorial allunya les inversions del territori. L’alcalde de Tarragona diu que l’aposta de Foment per Girona i que suposa aparcar l’estació intermodal al sud de l’aeroport de casa nostra, és conseqüència d’aquesta falta de visió com a realitat metropolitana.
Per Ballesteros tot el que es fa o es farà en clau d’infraestructures ferroviàries, parteix diu de l’errada històrica de situar l’estació de l’AVE a Perafort i allunyar les altes prestacions de la capital. En aquest sentit l’alcalde, tot i reclamar consens territorial ha deixat clar que la ciutat no renunciarà a la seva pròpia estació intermodal, tal i com contempla el POUM i el Pla Parcial del Camp de Tarragona. DECLA- JOSEP FÈLIX BALLESTEROS, alcalde de Tarragona. Ballesteros s’ha mostrat disposat a fer front comú en Reus, però deixa clar que el consens ha de ser de tot el territori.