El projecte de la Ciutat de Repòs fa passes endavant

Tot i les polèmiques que l'envolten, el projecte de remodelació de la Ciutat de Repòs i Vacances de Tarragona continua endavant. En els darrers dies s'ha tret a licitació la redacció del projecte d'aquests treballs i la posterior direcció d'obra.

Ara les empreses interessades en la licitació, pressupostada en més d'un milió d'euros i amb un termini d'execució de vuit mesos, poden presentar les seves ofertes fins al pròxim 17 d'octubre.

TRAMITACIÓ URGENT

Un termini curt a causa de la qualificació d'urgent que s'ha donat des de l'empresa pública Infraestructures.cat a aquest procés.

És així perquè les obres d'adequació de l'espai com a un nou alberg juvenil han d'estar acabades l'any 2026, termini màxim que marquen els fons europeus Next Generation, que hi invertiran 15 milions d'euros.

MODIFICAT EL PROJECTE DE JOAN XXIII

I on ja fa mesos que s'està immers en els treballs previs a l'inici de la construcció del que ha de ser el nou edifici del centre hospitalari, és a l'Hospital Joan XXIII. Fruit d'aquests treballs previs, aquest dilluns s'ha licitat una modificació del projecte inicial que s'adeqüi a les seves necessitats reals. Una nova licitació que supera els dos milions d'euros i que, per tant, encarirà en una petita mesura un projecte global que arriba als 170 milions.

Pel que fa als terminis, aquests no es veurien afectats, ja que aquesta nova redacció es faria en paral·lel a un inici d'obres que se situa a mitjans de l'any vinent.