Com gestionarà Nano el vestidor?

Amb 7 cares noves provinents del mercat del gener les opcions del cos tècnic s'han multiplicat. Ara bé, l'entrenador té un problema: Alguns teòrics titulars ja van quedar-se fora davant el Cadis i caldrà veure com es treballa l'aspecte mental del vestidor.

El Nàstic no ha escatimat a l'hora de reforçar l'equip durant el mercat de l'hivern. Les crítiques han estat positives perquè ningú dubta de la qualitat de noms contrastats com Álvaro Vázquez i Javi Márquez, o d'altres amb minuts importants a Segona com Fali i Dumitru.

Però Nano afronta el primer gran repte: L'entrada dels acabats d'arribar provocarà la desaparició d'alguns fins ara intocables com Jon Gaztañaga. Tampoc queda clar que altres futbolistes de pes com Matilla, Perdomo i Dongou encaixin a l'onze de l'entrenador. El ventall d'opcions és especialment contundent en la zona ofensiva.

En cas que Fali endarrereixi la seva posició, hi hauria overbooking en defensa on Suzuki podria quedar també en un segon pla. Empatat amb el descens, el Nàstic visita diumenge el camp de l'Albacete, 3 punts per sobre.