Esquerra i la CUP demanen explicacions sobre el pla cultural de Tarragona 2018

Desgavell i opacitat. Esquerra i la CUP defineixen amb aquestes dues paraules la gestió dels Jocs Mediterranis. Les crítiques se centren en el Pla Cultural. Tot plegat després del canvi de responsabilitats al respecte entre la regidora de Cultura, Begoña Floria, i el tinent d'alcalde, Jose Luis Martin.

Republicans i cupaires demanen transparència per saber què està passant amb un Pla Cultural que consideren inexistent. A manca de 5 mesos, acusen l'equip de govern de no resoldre cap incògnita sobre Tarragona 2018 i que el mateix pla cultural és tan sols un exemple del desgavell intern.

Pau Ricomà parla de desconcert i exigeix que algú expliqui el perquè del canvi de responsable d'un programa cultural que havia d'enllestir-se al desembre, i que passa de la regidora de Cultura, Begoña Floria, al tinent d'alcalde, José Luis Martin.

Des de la CUP diuen que tothom menciona el Pla Cultural però que ningú sap de què es tracta, i que les discrepàncies internes provoquen que la Fundació dels Jocs es quedi sense una parcel·la de treball definida. Alerten, a més, que el territori pot quedar en evidència.

Des d'Esquerra i la CUP lamenten que la comissió de seguiment dels Jocs no es reuneix des del novembre malgrat ser l'òrgan que ha de definir en quin punt es troben tots els plans de treball. Demanen també que es defineixi quan es farà públic el pla cultural i quina quantitat es destinarà des de Madrid al respecte.

La regidora Begoña Floria no ha fet declaracions argumentant que, malgrat el canvi de responsabilitats, parlem de figures que formen part d'un mateix govern i projecte unitari.