Qui pagarà el Palau?

La Generalitat ha esvaït els dubtes existents sobre la viabilitat del principal equipament dels Jocs tot i que no afirma clarament si pagarà la fase final de l'obra tal com en principi va preveure's. 3 empreses opten a la realització de la fase definitiva de construcció, la que dotarà de serveis el recinte, i que començarà al març.

Aquest matí s'ha celebrat a la Diputació de Tarragona una reunió amb la participació de l'Ajuntament de Tarragona, la Generalitat de Catalunya i la mateixa Diputació per coordinar les tres institucions en la recta final abans de la celebració dels Jocs. L'aplicació del 155 va endarrerir el projecte, que arribarà just per a la celebració dels Jocs Mediterranis després d'invertir-se més de 17 milions euros.. El darrer paquet de mesures permetrà la instal·lació del parquet i les grades supletòries del Palau.

Les tres entitats han refermat el seu compromís amb els Jocs, ja que consideren que és una oportunitat única per al territori. Al Palau d'Esports se celebraran les proves d'handbol. Dies enrere el president de la Diputació, Josep Poblet, va afirmar que l’entitat que encapçala avançaria, en cas de ser necessari, els diners per garantir l’acabament de l’obra. La nota de premsa de la Secretaria General de l'Esport afirma que ha arribat a un acord amb Diputació i consistori per equipar el Palau. No diu clar, però, qui ho pagarà.