Maikel Mesa: "Ens hem de treure el pes de sobre"

El Nàstic s'adapta al nou tècnic, un Nano Rivas que pretén introduir progressivament canvis a la plantilla per allunyar la zona de descens, ara mateix un punt per sota. L'equip accepta el relleu a la banqueta i admet que toca gaudir del futbol.

Molts d'aquests jugadors ja van treballar a les ordres de Nano la temporada anterior, o fins i tot durant l'època de Vicente Moreno. Però també hi ha cares que afronten la seva experiència a les ordres de l'exjugador de Betis i Llevant. Una d'elles és la de Maikel Mesa.

L'esperança del matí ens arriba amb Sergio Tejera, que ha iniciat la sessió amb la resta dels companys per acabar-la al gimnàs. S'espera, però, que pugui tenir l'alta competitiva la setmana vinent. Així, no hi ha cap alta nova provinent de la infermeria. Des de l'equip consideren que Nano té raó quan demana que el Nàstic gaudeixi competint, especialment a Tarragona. Admeten, d'aquesta manera, que l'última època de Rodri va ser de patiment.

Dissabte a les 16 hores el Nàstic rebrà un Cadis en zona d'ascens però en crisi interna per la detenció de Quique Pina, el seu conseller delegat, en una operació policial contra el blanqueig de capital.