L'escola d'educació especial SOLC estrena una sala per estimular els sentits

L'escola SOLC té una nova eina per treballar amb els seus alumnes. Es tracta d'una sala sensorial que ha de servir per estimular els sentits dels usuaris.La sala, finançada per DOW Chemical, s'ha estrenat aquest matí.

El mag Albert ha portat les seves il·lusions a l’escola Solc en una jornada de celebració en què el centre cooperatiu ha volgut celebrar la seva festa dels sentits. Una jornada de sensacions i il·lusions que ha servit d’embolcall a l’estrena de la nova sala sensorial de què disposa el centre. Un espai preparat per estimular els sentits, amb aparells, textures, colors i olors especialment  pensat per activar els sentits de persones amb discapacitat intel·lectual, que necessiten estímuls per integrar els processos sensorials que la majoria de persones interioritzen de forma natural i espontània.

El projecte ha comptat amb la col·laboració de DOW Chemical, que ha finançat la creació d’aquest espai en una aposta per la innovació en el terreny educatiu.L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha participat també de l’acte inaugural d’aquest nou espai sensorial. Ha destacat la importància que iniciativa privada i administracions públiques es donin la mà per fer possible projectes com aquest.De la nova sala sensorial se’n beneficiaran la setantena d’alumnes de l’escola SOLC, ubicada al complex educatiu de Tarragona.