Cambrils inclou el vermut entre les 10 propostes gastronòmiques per aquest 2018

Amb les jornades dedicades al vermut com a gran novetat, Cambrils ha presentat el tradicional calendari gastronòmic, que enguany recull una desensa de jornades i fires dedicades a diferents productes de quilòmetre zero. El municipi vol potencia així la seva capitalitat gastronòmica

Un any més Cambrils es presenta com a la capital gastronòmica d ela Costa Daurada amb un seguit de jornades i fires que omplen el calendari anual del municipi. Un total d'una desena de cites que queden reflectides per cinquè any en el calendari gastronòmic que ja es pot adquirir en els diferents establiments, una quarantena, que participen en els diferents esdeveniments que s'allarguen durant tot l'any.

La galera, la carxofa, el romesco, els fideus rossos, l'oli, el vi, les tapes i enguany com a novetat el vermut seran els protagonistes un any més de l'oferta que posen damunt la taula els restauradors cambrilencs amb el suport de les regidories de turisme i promoció econòmica del municipi. En aquest sentit, l'aposta d'enguany augmenta gràcies a l'anomenat vermuting, que buscarà oficialitzar la pràctica de fer el vermut amb ofertes específiques durant els mesos de maig i juny.

Una capitalitat gastronòmica de Cambrils que en els darrers dies el municipi ja ha promocionat en la mostra Madrid Fusion, on s'han aplegat els principals elements del sector.