El vestidor dóna la cara per Rodri

La plantilla del Nàstic no s'amaga i defensa el seu entrenador després de les dures crítiques per la imatge i la derrota de diumenge contra el Reus Deportiu. Existeix preocupació per aquestes crítiques però ells assumeixen gran part de la culpa.

La confiança cap a Rodri és inalterable, però només des del vestidor del Nàstic. El malestar del Consell d'Administració i gran part de l'entorn cap al tècnic és evident: gairebé ningú defensa la proposta futbolística de l'actual entrenador durant la derrota davant el màxim rival geogràfic. Per això, les paraules d'avui de Javi Jiménez són una bombolla d'oxigen per un home més qüestionat que mai.

Malgrat les bones intencions de la plantilla grana, una derrota diumenge contra l'Sporting i sobretot repetir la mala imatge del darrer partit podria provocar la destitució de Rodri. La bipolaritat de l'equip és extrema. Capaç de guanyar a qualsevol camp contrari, es desfigura com a local. César Arzo ha estat la novetat del dia, deixant enrere els problemes físics que l'han fet ser baixa des que va fitxar pel Nàstic aquest mercat de l'hivern. Homes importants com Tejera i Uche treballen encara al marge del grup.