Tot preparat a Salou i Tarragona per a la Lliga Genuine

El Nou Estadi i el Complex Esportiu acolliran la segona edició d'aquest torneig integrador. Prop d'un miler de persones tenen una cita al territori a partir de divendres i amb l'ajuda dels voluntaris grana i de BASF.

La idea neix aquí, de la il·lusió del Ruben i l'Álvaro de jugar a futbol i no tan sols seguir-lo des de la grada. La LFP va capitalitzar la idea, que ha captat l'atenció de 18 equips de Primera i Segona Divisió, a més del Mallorca, i amb l'objectiu de seguir creixent. Divendres a les 8 del vespre el Nou Estadi acollirà la inauguració d'una Lliga on no tan sols importa qui marca més gols.

Hi haurà 5 grups coneguts com a "Emoció", Respecte, "Amistat", "Companyerisme" i "Il·lusió". Aquest últim és on trobem el Nàstic, que jugarà davant l'Osasuna i el Deportivo de la Corunya. Els partits de la Lliga Genuine començaran dissabte a les 10 del matí i s'allargaran fins al migdia de diumenge.

Rafel Magrinyà és l'entrenador dels 16 nois convocats per disputar una Lliga que va arrencar mesos enrere a Vila-real i que pretén establir-se de manera permanent a Tarragona. Tots ells, per cert, podran seguir en directe el Nàstic-Reus de la tarda de diumenge. Paral·lelament els nois i noies participants protagonitzaran també una exposició de dibuixos que s'obrirà al públic divendres, als tinglados del Port.