Les entrades del derbi, a la venda

 

Els aficionats que vulguin presenciar en directe el derbi de diumenge ja poden adquirir les seves entrades. Aquest eral'aspecte de les oficines del club avui mateix, on ens hem trobat els socis que recollien un abonament extra gratuït per haver assistit a tots els partits del curs, i els seguidors interessats en assistir al Nàstic-Reus. Sense cues considerables encara, el preu de les entrades serà el mateix que el de qualsevol altra jornada. El seient de gol costarà 15 euros, el de Preferent 20 i el de tribuna tindrà un preu de 30 euros. Per la seva banda el conjunt roig-i-negre disposarà de 339 entrades a repartir entre les seves penyes al preu de 15 euros, el mateix que va marcar-se per al partit d'anada.

Els aficionats que vulguin presenciar en directe el Nàstic-Reus Deportiu de diumenge ja poden adquirir les seves entrades. Aquest era l'aspecte de les oficines del club avui mateix, on ens hem trobat els socis que recollien un abonament extra gratuït per haver assistit a tots els partits del curs, i els seguidors interessats en assistir al derbi.

Sense cues considerables encara, el preu de les entrades serà el mateix que el de qualsevol altra jornada. El seient de gol costarà 15 euros, el de Preferent 20 i el de tribuna tindrà un preu de 30 euros. Per la seva banda el conjunt roig-i-negre disposarà de 339 entrades a repartir entre les seves penyes al preu de 15 euros, el mateix que va marcar-se per al partit d'anada.