Renovació total al capdavant dels Xiquets del Serrallo amb canvi de president i cap de colla

Els Xiquets del Serrallo donen un gir en la seva direcció respecte a les darreres temporades apostant per la joventut que representen Adrià Iglesias com a cap de colla i Josep Romeu com a president. Un nou horari d'assaig i la implantació de les noves tecnologies, la principal aposta d'una nova direcció que, de moment, no es marca objectius concrets en forma de castells.

Amb la intenció de donar un gir de 180 graus al funcionament de la colla en les darreres temporades, i que aquest pugui dur a una millora de resultats progressiva en un futur a mig termini. D'aquesta manera arriba al capdavant dels Xiquets del Serrallo la candidatura encapçalada per Adrià Iglesias com a cap de colla i Josep Romeu com a president de la colla del barri mariner, i que va ser ratificada aquest dissabte en l'assemblea celebrada al local dels serrallencs.

Joventut i idees noves, com la implantació d'un nou horari d'assaig els divendres o de l'aplicació informàtica per al control d'assistència i de col·locació a les pinyes que en les darreres temporades s'ha fet un lloc en el món casteller, són algunes de les eines que la nova direcció de la colla vol que sigui la base d'un canvi de rumb respecte als darrers temps.

Una nova direcció que, de moment, no es vol marcar cap objectiu concret en forma de castell, sinó avançar pas a pas conforme a l'evolució de la propera temporada.Iglesias serà l'únic cap de colla de les quatre colles tarragonines que debutarà en el càrrec aquesta temporada. Jove, Xiquets i Sant Pere i Sant Pau repetiran els seus líders respectius