Arenys - CBT (90-76)

El CBT comença amb derrota el 2018 de Lliga EBA contra el filial del Joventut. A remolc des de l'inici els de Berni Álvarez són vuitens a tres victòries del segon.

La tornada de Michael Balkovic no va ser suficient per aixecar el vol d'un CBT encara ferit de gravetat per les baixes. David Mesa té per dos mesos i Mihaljo Zvonar encara no ha enllestit els problemes personals que el mantenen fora de l'equip des de fa setmanes. Tampoc va poder jugar, per lesió, Dani Fernández.

El parcial de 25-13 d'inici va deixar contra les cordes els blaus, que al descans anaven 15 punts per sota. Sense millora al tercer quart, al contrari, els últims 10 minuts van servir només per maquillar la derrota, amv Mbaye i Villamil com a màxims anotadors (16 i 17 punts, respectivament). Dissabte el CBT visitarà la pista del Barberà, el penúltim del grup C-A de la Lliga EBA.

Parcials: 25-13, 18-15, 30-20 i 17-28