Es ven a Tarragona el primer pis de l'Estat en bitcoins i se'n posa un altre en venda

Tarragona s'ha convertit en la primera ciutat de l'estat espanyol on s'ha venut per primer cop un pis en bitcoins. Aquesta criptomoneda, que s'intercanvia per 14.000 euros el bitcoin, pot ser un al·licient per inversors que vulguin convertir els seus diners intangibles en béns tangibles. Ja s'ha posat a la venda un segon pis a Tarragona, en bitcoins.

L'Anna Durango porta 5 anys intentant vendre el seu pis ubicat a l'Avinguda Roma de Tarragona: 150 metres quadrats, 2 lavabos i un bany, 4 habitacions, traster i plaça de pàrquing per 470.000 euros, o el que és el mateix, 40 bitcoins. Un cop s'ha conegut la primera venda en bitcoins d'un pis a Espanya, que s'ha produït a Tarragona, d'un àtic prop de la Imperial Tarraco, l'Anna s'ha volgut sumar a la iniciativa de Mister Piso, la immobiliària amb delegació a Tarragona que ha impulsat per primer cop a l'Estat la venda de pisos en bitcoins.

L'agent immobiliari que ho ha fet possible, Gerard Platero, de només 22 anys, ha vist en aquesta criptomoneda una opció de futur pel sector. El repte és però, que la societat accepti aquest mètode de compra venda. El primer comprador ha estat un inversor privat, interessat en convertir en tangibles els bitcoins guanyats en els últims anys i fer rendible la compra de l'habitatge a través del lloguer. Ara, si l'Anna ven el pis, s'haurà de crear la seva pròpia cartera de bitcoins, ja que mai ha utilitzat aquesta criptomoneda, però està convençuda que a partir d'ara s'endinsarà en un món en auge. De fet espera cobrir la hipoteca del seu pis actual i poder comprar un nou habitatge, també en bitcoins.