El Nou Estadi acollirà la segona Lliga Genuine del 19 al 21 de gener

BASF s'ha sumat al projecte integrador de Nàstic Genuine, una iniciativa pionera nascuda fa dos anys i que acosta l'esport absolutament a tothom. Avui s'ha celebrat la primera jornada de voluntariat grana per comptar aviat amb la col•laboració dels alumnes de secundària de Tarragona.

El "2018" de la samarreta reflecteix que la salut del Nàstic Genuine passa per un bon moment. Per això el Nou Estadi serà la seu de la segona edició de la Lliga Genuine, del 19 al 21 de gener. Una competició amb fitxatges perquè col·laboraran voluntàriament treballadors de BASF i alumnes del Martí i Franquès i el Sant Pau. Unes pràctiques que convalidaran com assignatura curricular.

L'Álvaro i el Rubén han protagonitzat una taula rodona per explicar les seves experiències com a futbolistes del Nàstic. La jornada s'ha desenvolupat al Campus Catalunya de la URV per presentar també oficialment BASF com a patrocinador oficial.

A la sessió de voluntariat grana s'han explicat altres històries de superació personal relacionades amb la integració a través de l'esport i el món laboral.