Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Més sancions per estacionar a les parades del bus

Es tripliquen les denúncies per estacionar a llocs reservats per al transport públic urbà fruit d'una campanya duta al mes de juny per la Guàrdia Urbana de Tarragona. La persecució d'aquestes infraccions ha ajudat a reduir el nombre de vehicles mal estacionats.

Augmenten les denúncies als vehicles estacionats reservats per al transport públic urbà a Tarragona. El passat mes de juny, la Guàrdia Urbana va intensificar la persecució d’aquestes infraccions per tal d’eradicar-les. En total han denunciat a 92 conductors, una xifra que s’ha triplicat respecte el mes anterior, al maig només es van sancionar a 30 infractors. Fins ara la mitjana mensual del 2017 era de 34 denúncies cada mes. Un infracció greu que afecta a la mobilitat dels usuaris de l’EMT.

La campanya, paral•lelament, ha informat als ciutadans sobre la prohibició d’estacionar en parades de l’autobús urbà. L’evolució per setmanes d'aquesta campanya ha estat en descens, motivat perquè la primera setmana va tenir una major programació de serveis i major dedicació. El major nombre de denúncies ha estat als reservats de la zona centre de la ciutat. També cal remarcar la tasca informativa duta a terme en els actuacions del agents de la Unitat de Trànsit.

0
0
0
s2sdefault
Segueix els Jocs Mediterranis a TAC12 TV
tac12 newsletterSubscrigui's al butlletí de TAC12
per estar al dia de què passa al Camp de Tarragona