El Nàstic recupera efectius davant la visita del Sevilla Atlètic

Manu Barreiro i Uche seran titulars contra el penúltim classificat de la Lliga, un rival que només ha guanyat un cop aquesta temporada. Qui no arribarà en condicions és el migcampista Sergio Tejera.

Un apunt abans de la prèvia. Rodri llença un dard contundent a l'Osasuna per denunciar el Nàstic per possible incompareixença la setmana passada i en ajornar-se el partit per culpa de la neu.

I mentre espera quina fitxa mourà a partir d'ara Competició, l'entrenador respira tranquil perquè la infermeria gairebé s'ha buidat. Així, la presència d'Uche està pràcticament assegurada en punta. També la de Manu Barreiro tot i que no ha treballat amb la resta de companys. Amb la tornada de Juan Delgado, Álvaro Bustos i Jean Luc, Rodri té marge per escollir l'onze inicial davant un Sevilla Atlètic a 5 punts de la permanència però invicte les últimes 6 jornades. L'experiència del dia del Llorca ha de ser útil. El Nàstic-Sevilla Atlètic es jugarà aquest diumenge a les 18 hores. Els grana encadenen 4 partits sense guanyar al Nou Estadi i disposen d'un sol punt de marge respecte al descens.