Jordi Abella deixa de ser el preparador físic del Nàstic

Crisi al cos tècnic grana. Un home de la casa com Abella desapareix de l'equip i evidencia les divergències existents entre els membres de l'staff. Abella va encetar la seva segona etapa al primer equip fa tan sols 1 any.

Jordi Abella és el cap de turc davant la plaga de lesions patida les darreres setmanes. Sembla que el club el responsabilitza de l'acumulació d'efectius a la infermeria. A partir d'ara s'encarregarà de la preparació de la base. En sala de premsa Rodri ha negat haver demanat el canvi i afirma que respon només a motius personals.

Martí Matabosch serà així el nou preparador del primer equip. Matabosch va estar vinculat durant 7 temporades a l’Olot abans de marxar el 2016 a Kazakhstan per incorporar-se primer en un projecte de la federació d’aquell país i posterioment al FC Kairat Almaty.

El director general del Nástic, Lluís Fàbregas, s'ha deixat veure durant el primer entrenament sense Jordi Abella i al costat del Director Esportiu, Emilio Viqueira.

A finals del 2016 Abella va substituir en el càrrec Raúl López, home de confiança de Promoesport i el seu propi relleu l'any 2013.