El Comitè de Competició demana explicacions al Nàstic

El Nàstic ha d'argumentar d'aquí a dimarts per què va marxar de Pamplona després de suspendre's el partit contra l'Osasuna per la neu sense procurar quedar-se a la ciutat 24 hores tal com recomana la normativa.

Competició respon d'aquesta manera a la denúncia de l’Osasuna per possible incompareixença del Nàstic. La regla apunta que cal procurar quedar-se a la ciutat de celebració del partit durant les 24 hores posteriors per si existeixen opcions de disputar finalment el duel. El Nàstic no ho va fer però ningú va comunicar-li prèviament res al respecte. Justament el vessant interpretatiu de la normativa ha provocat la denúncia del conjunt navarrès. Des del Nàstic mantenen la calma i creuen que la resposta del Comitè de Competició no suposa res greu. Aquest mateix dijous es farà arribar la informació pertinent. Cal remarcar que la resposta de Competició no suposa l'obertura de cap expedient, almenys de moment.

TEXT ÍNTEGRE DEL COMITÈ DE COMPETICIÓ:

"Visto el escrito presentado por el Club Atlético Osasuna, con relación a la suspensión del partido que debía haberse disputado el día 1 de diciembre de 2017 entre el citado club y el Gimnàstic de Tarragona, procede dar traslado del mismo al Club Gimnàstic de Tarragona, SAD para que manifieste lo que a su derecho convenga en el plazo de tres días." (Afegim que es tracta de dies hàbils).