Activarà divendres Madrid la quarta fase del Palau de Tarragona 2018?

El vistiplau del darrer tram pendent de l'equipament esportiu podria concretar-se el pròxim Consell de Ministres espanyol, que és qui ha d'acceptar la proposta signada al seu dia des de la Generalitat. És l'única obra dels Jocs Mediterranis sense resoldre's després d'arrencar per fi els treballs de la futura piscina olímpica.

Satisfacció des de Tarragona 2018 en contemplar que s'acceleren les obres del futur centre aquàtic dels Jocs. Aquest dimarts ja vam avançar que les màquines treballen a l'espai que acollirà les proves de natació i waterpolo i que permetrà a la ciutat disposar de la seva primera piscina de 50 metres. L'obra costarà uns 2 milions d'euros finançats pel govern espanyol i s'enllestirà a l'abril. Per això el comitè organitzador afirma que hi haurà temps per celebrar una prova esportiva prèvia.

Darrere espera impacient el Palau d'Esports, que podria rebre una resposta definitiva aquest divendres i durant la sessió del Consell de Ministres. La tercera fase de l'equipament va tancar-se a l'octubre i el Consell Executiu de la Generalitat en va aprovar la quarta. Però amb l'aplicació de l'article 155, aquest acord ha de passar pel Consejo Superior de Deportes. Des del CSD aportaran un informe favorable als ministres espanyols, que podrien acceptar-la aquesta mateixa setmana.

La quarta fase del Palau té un cost de 2,7 milions d'euros i engloba tots aquells equipaments imprescindibles per dotar de serveis l'espai, des de mobiliari divers al parquet, passant pels marcadors electrònics.