ERC espera una gran mobilització del vot independentista a Tarragona

Òscar Peris encapçala una llista d'ERC per Tarragona que es marca com a objectiu la mobilització del vot independentista per a restituir el govern legítim apartat del seu càrrec per l'aplicació de l'article 155 i desplegar les lleis suspeses pel Tribunal Constitucional

Amb l'objectiu principal de recuperar el control de les institucions catalanes després de l'aplicació de l'article 155, així com de reclamar l'alliberament dels presos polítics i la restitució del govern legítim sorgit de les passades eleccions. D'aquesta manera encara la candidatura d'Esquerra Republicana de Catalunya per Tarragona, amb el vallenc Òscar Peris al capdavant els comicis del proper 21 de desembre.

Una candidatura dels republicans que s'allunya de la fórmula de Junts pel Sí de les darreres eleccions, però que destaca la unitat d'acció programàtica de l'independentisme i la necessitat de que totes les seves formacions  obtinguin bons resultats i s'aconsegueixi la major mobilització possible dels votants sobiranistes.

Per als republicans el govern que sorgeixi ha de tenir com a principal prioritat el desplegament de totes les lleis ara mateix suspeses pel tribunal constitucional.   

A Peris l'acompanya com a número 2 la regidora reusenca Noemí Llauradó i com a 3 l'ex-secretari d'Hisenda de la generalitat, l'ebrenc Lluís Salvadó. també destaca la presència d'independents com l'ebrenca Irené Fornós al número 4 o la vallenca Raquel Sans al 6