Esquerra fa un gest a Poblet i votarà a favor el pressupost de la Diputació

Aquests divendres hi ha ple a la Diputació on s’ha d’aprovar el pressupost per l’any que ve. Esquerra Republicana ha anunciat que hi votarà a favor ja que l’equip de govern format per CiU i el PSC ha acceptat algunes de les seves propostes. Per Esquerra són una important millora social.

La creació d’una nova partida destinada a l’Habitatge Social. Aquesta és la proposta que Esquerra considera més important que ha aconseguit introduir als pressupostos de la Diputació de Tarragona. En total es destinaran 300 mil euros durant l’any que ve perquè es puguin rehabilitar habitatges en desús i que després passin a tenir un lloguer social. A banda els treballadors que es necessitin hauran d’estar contractats a través de Plans d’Ocupació.
Esquerra també ha negociat l’augment d’un 25% del pressupost que es destina a les ajudes per estudiar a les escoles municipals de música. Passant d’una partida de 400 a 500 mil euros. A banda els republicans també han pogut fer augmentar en 50 mil euros la partida que es dedica a l’esport base. Des d’Esquerra es mostren satisfets d’aquestes introduccions i de com han anat les negociacions, és per això que votaran a favor dels comptes de l’ens supramunicipal tot i deixar clar que no són el seu tipus de pressupost. El Ple de la Diputació serà aquest divendres.