El PSC vol doblar resultats a Tarragona

El primer secretari del PSC Miquel Iceta i el líder d’Units per Avançar, Ramon Espadaler van presentar a Tarragona la llista de la demarcació per les eleccions del 21-D. Els socialistes esperen doblar resultats respecte les últimes eleccions.

El Pont del Diable va ser l’escenari triat per presentar la llista del PSC a la demarcació de Tarragona pel 21-D. No és una casualitat, pels socialistes té diverses simbologies, la primera perquè estan disposats a estendre ponts amb totes les forces polítiques per retornar a Catalunya l’estabilitat dins la legalitat que asseguren que s’ha trencat i tenir una bona relació amb Espanya, l’altre simbologia aquesta...

Iceta també es va referir al canvi d’última hora del número 1 que hi va haver a les llistes tarragonines entre Carles Castillo i Rosa Maria Ibarra. El líder socialista va explicar que havia estat una decisió molt dura i que s’havia fet saltar Castillo cap al número dos en favor d’Ibarra per una qüestió de peritatge. La cap de llista va carregar contra els últims governs de la Generalitat perquè els acusa d’invertir cada cop menys al nostre territori.

El número tres de la llista socialista tarragonina és l’ebrenc Joan Caballol, d’Units per Avançar és per això que a l’acte també hi va participar Ramon Espadaler, líder d’aquest partit i també Josep Maria Prats regidor d’Units per Avançar a l’Ajuntament de Tarragona que fins ara estava dins del govern local amb el PSC i que hi va sortir pel suport que el PSOE va donar a l’article 155.

Els dos partits van defensar el seu pacte i creuen que són la millor garantia en aquests moments. És per això que creuen que en aquestes eleccions doblaran els resultats, és fixen aconseguir entre 4 i 5 diputats tarragonins.