El CBT extreu conclusions positives de l'inici a la Lliga EBA

Pateixen baixes com gairebé sempre i mai han estat una plantilla que destaqués per la profunditat de banqueta. Però això, normalment, ha funcionat amb Berni Álvarez. I l'actual curs no és una excepció amb el CBT com a cinquè de la taula amb 5 victòries i 2 derrotes.

L'ensopegada d'aquest cap de setmana a casa contra el líder, el Masnou, no impedeix fer una lectura positiva i optimista del vist fins ara. Amb un partit menys que el primer, en cas de guanyar-se el CBT seria colíder de la Lliga EBA. Un panorama meritori si recordem que els blaus van arrencar la pretemporada tardíssim, amb setmanes menys de preparació que la resta, i que de nou les lesions han afectat la plantilla pràcticament des del primer dia.

A l'absència d'Adrià Duch, que difícilment tornarà abans del 2018 se sumen els continus problemes de David Mesa, entre cotons diàriament per poder ser útil els caps de setmana. A més, l'adéu de Sephard va obligar a buscar un substitut a corre-cuita. Tot i això, el CBT aprova amb nota i buscarà el notable alt dissabte a Mataró