Matías Alonso repeteix com a cap de llista de Ciutadans a Tarragona

Ciutadans va celebrar a Tarragona un dels primers actes de precampanya a Catalunya de cara a les eleccions del 21-D. La formació considera clau el territori.

Matías Alonso tornarà a repetir com a número u per Ciutadans a les llistes de la demarcació de Tarragona. Encara no es coneixen els integrants de tota la llista, però la direcció del partit taronja ha anunciat que Alonso tornarà a ser el cap de llista. En un acte de precampanya que Ciutadans va realitzar a Tarragona, Alonso va fer una crida perquè la gent votés el proper 21 de desembre per poder recuperar les institucions catalanes.
Un acte on hi va participar la líder de Ciutadans a Catalunya Inés Arrimades, que va ser rebuda sota crits de presidenta. Arrimades va considerar que Tarragona és un territori clau i va recordar que a les últimes eleccions al Parlament va ser una de les zones on millors resultats van aconseguir.
En aquest míting també hi van participar Rubén Viñuales, portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de Tarragona i Lorena Roldán, diputada de ciutadans per Tarragona al Parlament.