Melilla - Volei SPiSP (3-0)

Una vegada més els cooperativistes van acabar igual que van arrencar el partit, malament. El Volei Sant Pere i Sant Pau és cuer de la Superlliga sense victòries en 6 jornades.

El negatiu primer set (25-10) va marcar la derrota a Melilla malgrat plantar cara i tenir opcions durant la resta del duel, amb resultats parcials de 25-20 per partida doble. Les lesions de Víctor Brull i Diego Roldán, tots dos amb lumbàlgia, van notar-se moltíssim en un jove equip incapaç d'aixecar cap al sostre del voleibol. Encara hi ha temps, però, i és que els principals rivals de la part baixa no s'han allunyat de manera insalvable. Entre el quart per sota, el Vecindario, i el Volei SPISP hi ha només 5 punts de distància. Això sí, cal sumar ja per acabar amb el desànim imperant... Per això el compromís d'aquest dissabte a casa contra l'Illa Grau pot ser crucial per al futur esportiu del sénior tarragoní. Els de Castelló són penúltims amb una sola victòria.