El Volei SPiSP descarta el fitxatge de l'algerià Chemli

Mohamed Amine Chemli no es quedarà al conjunt cooperativista per motius econòmics. El club considera innecessari destinar una quantitat important per un efectiu que no resoldrà completament les mancances de la plantilla, cuer de la Superlliga.

El passat 19 d'octubre. Mohamed Amine Chemli va incorporar-se als entrenaments del Volei Sant Pere i Sant Pau, aprofitant una estada acadèmica i laboral al territori. De 24 anys i internacional amb Algèria, era una bona oportunitat per als tarragonins d'ampliar les opcions de banqueta, després de començar la temporada amb 4 derrotes consecutives. Però Vlado Stevovski creu que el fitxatge de Chemli no solucionaria res, almenys no pas els problemes principals d'un equip absent de confiança i d'efectius en el dia a dia dels entrenaments. Falta gent, homes com David Sanllehí tan sols poden competir en dies puntuals.

Aquesta és la diferència del Sant Pere i Sant Pau i la resta, aquí ningú cobra i la no professionalitat econòmica es nota el cap de setmana.  Un exemple, Víctor Brull arrossega problemes a l'esquena però no pot prioritzar l'esport a la seva feina. Dins aquesta situació, Vlado busca una reacció dissabte a casa contra el Barça