El Volei SPISP torna aquest dissabte al cim del voleibol

El 9 d'abril del 2011, els tarragonins van disputar el seu últim partit a la Superlliga, la primera divisió de l'especialitat. Ara hi tornen amb un equip jove, que juga gratis i que conserva els germans Stevovski com a pilars veterans. Contra el Castelló, el barri ja prepara una cita històrica.

El campió de la Lliga 2010-2011 va ser un Teruel que, als quarts de final, va eliminar el Volei Sant Pere i Sant Pau d'Alberto Toribio. Aquella primavera ningú sabia encara que arrencava l'etapa més dura de la història del club amb el descens per manca de suport econòmic i els diversos "no ascensos" pel mateix motiu. I sense baixes per lesió, la il·lusió és extrema per rebre aquest dissabte el Castelló a partir de les 8 del vespre. Un pavelló que s'omplirà.

La fase regular de la Superlliga s'allarga 22 jornades i un clàssic com l'Almeria segueix sent el màxim favorit al títol. L'objectiu dels tarragonins serà el de la permanència. I Vlado mai hauria imaginat que tornaria a una pista de primer nivell com a jugador i també com a tècnic.

El partit començarà a les 8 del vespre i tancarà la primera jornada de la competició. Durant la pretemporada, el Sant Pere i Sant Pau va obtenir el subcampionat de Lliga Catalana en caure a la final contra el Barça, rival també la resta del curs.