Els taxistes de Salou demanen més seguretat a la matinada

Després de l'agressió d'aquest diumenge a un taxista de Salou, l'Associació de Taxis demana més vigilància policial les matinades del cap de setmana, durant la sortida de les discoteques, moment en què els taxistes se senten desprotegits. Creuen que al voltant de les 6 de la matinada, quan van passar els fets, es redueix la presència policial coincidint amb el canvi de torn.

Ja aquest dimarts, el matí ha estat de trànsit continu de taxis i clients a la parada situada al costat de la Font Lluminosa de Salou. El perfil dels clients durant els matins segueix un patró molt clar, famílies amb infants i grups de joves que es desplacen entre les diferents platges del litoral de la Costa Daurada.

És la imatge que es repeteix al llarg del dia a Salou i que els taxistes de la capital de la Costa Daurada destaquen com habitual i positiva per a afrontar la temporada d'estiu. El problema arriba de matinada, i s'agreuja en el moment en que tanquen les diferents discoteques i bars musicals de la zona, que poden acabar generant situacions com la que es va viure la matinada d'aquest diumenge, amb l'agressió de tres joves a un taxista, que continua ingressat a l'hospital Joan XXIII, tot i que presenta una evolució favorable.

És per això que des de l'associació de taxistes de Salou demanen que es reforci la vigilància policial en aquests moments concrets, i denuncien que és precisament quan menys agents policials patrullen per la zona.

Tot i això, des del sector del taxi asseguren que aquest ha estat un cas aïllat que esperen no es torni a repetir.