La Costa Daurada nota lleument els efectes de la fallida de Natalie Tours

Efectes de la fallida de l'operadora turística Natalie Tours a la Costa Daurada. Alguns turistes russos s'han trobat que l'empresa no havia liquidat l'import de la seva estada hotelera, i l'han hagut de tornar a pagar. L'operadora però els ha assegurat l'abonament d'aquest import i també el retorn al seu país. L'Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda avisa però que el mercat d'aquesta operadora només suposa l'1% del turisme a la Costa Daurada. 

Natalie Tours ha cancel·lat totes les reserves des del 4 de juliol al 30 de setembre, pels problemes de liquiditat d'aquesta operadora de turisme rus, la tercera a Espanya d'aquest mercat. La mesura afecta també a Turquía, els Emirats Àrabs, Xipre i Cuba. A la Costa Daurada, el sector hoteler assegura però que l'impacte serà menor.

La companyia ha assegurat el retorn al seu país de tots els turistes, i l'abonament del pagament de l'hotel, que, a causa de la cancel·lació han hagut de fer els clients de la seva butxaca.

La crisi del turisme rus iniciada el 2014 encapçala el conjunt de motius de la fallida de Natalie Tours, junt amb la devaluació del ruble un 20%.