El marxador Jesús Ángel García Bragado, l'alcalde de la Vila Mediterrània dels Jocs

Avui hem pogut visitar la Vila Mediterrània dels esportistes, situada a PortAventura. També s'ha fet oficial el nom de l'alcalde d'aquesta vila. Serà l'històric marxador olímpic Jesús Ángel García Bragado.

Als seus 48 anys Chuso García Bragado segueix en actiu i ha estat olímpic en 7 edicions consecutives, des de Barcelona 92 a Rio 2016. Als nostres Jocs Mediterranis també hi participarà, tot i que no com a esportista, sinó com a alcalde de la vila mediterrània instal·lada a Port Aventura.

Un espai que ha de servir perquè els 3.648 esportistes estiguin còmodes i en perfectes condicions per poder competir al màxim nivell a les seves proves.

Per complir aquest objectiu el centre de convencions de Port Aventura s'adequarà per les necessitats dels esportistes. Una zona esportiva, amb un gran gimnàs, per poder entrenar.

Serveis mèdics per solucionar petits problemes derivats de les pràctiques esportives, amb serveis de fisioteràpia i professionals mèdics al seu servei. També una zona de serveis amb un supermercat i un espai de descans. A més de tenir al seu servei els hotels Caribe, El Paso i Port Aventura.

A partir de demà, l'alcalde Chuso García i la resta del seu equip, rebran a les 26 delegacions a aquesta flamant vila Mediterrània.