L'OCA Global Salou va de debò

L'OCA Global Salou estava ferit i davant el Benicarló va treure la seva millor versió. Victòria de presitigi del conjunt de Jesús Muñiz per 66-57 davant un dels millors equips de LEB Plata. Els salouencs van estar a punt de guanyar, fins i tot, el bàsquet average.

El Club Bàsquet Salou va saber sobreposar-se a un mal inici per emportar-se el segon i tercer període de forma clara i contundent. Una defensa impecable va ofegar el joc ofensiu del Benicarló, un dels equips amb més potencial ofensiu. Els parcials de 21-9 i 19-9 van posar un 53-37 quan faltaven deu minuts per al final.

BONA GESTIÓ

El Benicarló ho va intentar a l'últim quart, però el 13-20 no va ser suficient. Els salouencs van tenir la calma necessària per saber jugar quan els visitants van prémer l'accelerador. CJ Barksdale amb 14 punts, Waly Niang amb 13 i Isaac Mayo amb 11 van ser els millors dels de la Costa Daurada.

Després del triomf, l'OCA Global Salou empata amb els castellonencs amb un balanç de 12 victòries i 7 derrotes. Jornada rere jornada continua demostrant que pot competir i guanyar a qualsevol.