Salou prepara un pla de millora d'alguns dels principals carrers turístics

La capital de la Costa Daurada adequarà diversos punts de concentració turística al municipi pròxims a la part inicial del carrer Carles Buïgas. Es preveu que l'actuació arrenqui l'any vinent, amb un pressupost de 2 milions d'euros.

El pla de transformació de Carles Buïgas, artèria turística de la capital de la Costa Daurada, ja va començar l'any passat amb la peatonalització del darrer tram, que es mantindrà l'actual i que es convertirà en permanent a partir del 2019 a través d'un projecte encara treballant-se.

Un any en què Salou vol canviar l'aspecte d'aquest indret. Ens situem als carrers Penedès, Ramon Llul, Falset, Roger de Llúria i Torremolinos. Són vies pròximes a Carles Buïgas i a Capellans, d'elevada concentració de visitants. Els hotels s'han actualitzat amb el pas del temps i ara ho farà també la via pública.

La redacció de l'obra segueix oberta, té un cost de 96.000 euros i la seva execució ascendirà a 2 milions, anant des de les voreres a l'arbrat, entre altres detalls encara per definir. La remodelació dels carrers serà gradual, i es calcula que podria completar-se en 3 anys.

Serà un pas més dins l'actualització de l'entorn de Carles Buïgas. Tornant a la zona de vianants, en un parell de setmanes es repintaran les zones grogues per mantenir l'actual model. Tot plegat a l'espera de concretar un projecte definitiu que podria peatonalitzar altres punts, des del carrer Saragossa al carrer Torremolinos.