L'estrena de l'OCA Global Salou el 2024, en directe a TAC12

Després d'un primer tram de temporada de somni, l'OCA Global Salou arrenca el 2024 amb l'objectiu de consolidar-se a la part mitjana-alta de la classificació. En el primer partit de l'any, el segon de la segona volta, els salouencs rebran la visita d'un Mataró més perillós a fora de casa que com a local. Els del Maresme són setens amb un balanç de sis victòries i vuit derrotes i arriben a Salou després d'haver guanyat l'últim duel del 2023 a l'Alginet per 71 a 67.

A les seves files destaca un nom per sobre de la resta. El de Jordi Juanola. És el màxim anotador del grup amb una mitjana de divuit punts i mig per partit. El Mataró també té al millor rebotejadorPape Sall n'agafa gairebé deu cada duel.

NO VOLEN RELAXAR-SE

El CB Salou, però, comença el 2024 com a quart classificat i amb un balanç de nou victòries i cinc derrotes. Uns resultats que tothom haurien firmat abans de començar el curs. L'objectiu inicial de la permanència es queda petit, i per això, el tècnic és ambiciós. Els salouencs també van guanyar en l'última jornada, 65 - 67 a la pista del Palmer.

El partit entre Salou i Mataró arrencarà diumenge a un quart de set de la tarda i es podrà veure en directe per TAC 12 i la plataforma la Xarxa +. A la primera volta, el conjunt de Jesús Muñiz va guanyar per 65 - 66 gràcies a un triple d'Isaac Mayo sobre la botzina.