Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

La Diputació dóna suport al futur desmantellament de les vies a Salou

El diputat i alcalde de Salou, Pere Granados, ha instat polítics, administracions i plataformes vinculades a les demandes per un transport públic de qualitat a reivindicar que l’Estat que compleixi els seus compromisos envers el corredor del mediterrani. La demanda l’ha fet com a resposta a una moció de la CUP que no ha prosperat i que, entre altres punts, posava en dubte la necessitat de desmantellar l’actual traçat de les vies, una constatació que xoca frontalment amb la postura del consistori salouenc.


La CUP s’ha quedat sola defensa aquesta moció en un ple en què també s’ha aprovat una modificació de crèdit que permetrà invertir 8 dels 21 milions del romanent positiu amb què la Diputació va liquidar el pressupost del curs passat.Entre les noves propostes d’inversió, es destinaran 1,2 milions a la habilitació d’un centre de formació permanent de la Diputació a les antigues instal·lacions de l’escola d’art a Reus; i també partides menors a programes FEDER vinculats al medi ambient i propostes culturals, com per exemple una subvenció de 30.000 euros per l’Ajuntament de Montblanc per assumir la capitalitat cultural de la Sardana.

0
0
0
s2sdefault
tac12 newsletterSubscrigui's al butlletí de TAC12
per estar al dia de què passa al Camp de Tarragona