Salou es llença de cap al turisme coreà

Salou es llença de cap al turisme coreà. Aquest és el nou objectiu de l'Ajuntament salouenc, que aquest dimarts s'ha reunit amb una delegació d'alts funcionaris del govern de Seül, la capital de Corea del Sud. Amb els primers contactes fets a escala institucional, ara serà el torn per als promotors turístics privats.

I és que ara, de coreans a Salou, no se'n veuen gaires. No obstant això, ambdues parts veuen molt potencial per dur aquests nous turistes a la capital de la Costa Daurada. Per norma general, el coreà és un visitant de llargues estades i amb poder adquisitiu. Des de Salou, es creu que aquest perfil pot suplir la gran absència dels turistes russos i ucraïnesos.

L'ESPORT, UN ATRACTIU

La delegació coreana veu amb bons ulls la marca de sol i platja, però creuen que els seus turistes, molt actius i amb ganes de fer coses, comptaran amb una oferta complementària gràcies a la diversitat comercial o Port Aventura. A més, veuen en les instal·lacions esportives un gran reclamLa delegació coreana a Salou ha convidat l'alcalde Pere Granados a visitar el país per continuar treballant aquest vincle.