Comencen les Nits Daurades de Salou a ritme de batucada i banda sonora

Salou ja ha donat la benvinguda a les seves Nits Daurades. Dissabte, el passeig Jaume I va ser escenari de la 5a Batrobada amb el grup local, els Atabaladors de Salou, i també hi havia conjunts convidats. Diumenge va ser el torn de la Salou Festival Orchestra, amb un recull de bandes sonores que van recórrer des de Verano Azul fins a los 7 Magníficos, amb un repertori que també va tenir espai per celebrar els 50 anys de la Font Lluminosa de la ciutat, obra de l'enginyer Carles Buïgas.

La programació central de les Nits Daurades arrencarà aquest mateix dilluns amb el pregó a càrrec del subdelegat del Govern a Tarragona, Santi Castellà, la tronada de l'inici de festes i un espectacle de màgia. També hi haurà nits amb animació familiar, cantades d'havaneres i circ.

El cap de setmana començarà divendres amb el Tribut a la icona de la cultura pop Raffaella Carrà i el dissabte serà per a la tradició i el folklore amb el ball de sardanes, la nit del foc i l'espectacle de flamenc. Diumenge serà el torn del seguici festiu, motivat pel 20è aniversari del Ball de Bastons de Salou, i la nit acabarà al ritme de la música dels 80.

Les Nits Daurades culminaran com sempre el 15 d'agost, Dia de la Mare de Déu d'agost, amb el gran castell de focs artificials des del passeig Jaume I.