×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 367

Salou engega l'espai de canguratge gratuït a la platja

A tocar de mar, a la platja de Llevant de Salou, ja ha obert portes l'espai familiar on els infants majors de quatre anys poden gaudir d'una jornada de lleure sense deixar de trepitjar la sorra. Aquí, s'ofereix un servei de canguratge per a turistes i també residents.

No és la primera vegada que s'activa aquesta zona supervisada, però sí que és el primer any que és de caràcter totalment gratuït. Les famílies poden fer ús de l'espai un màxim de tres hores al dia i s'hi admeten tots els infants per ordre d'arribada fins a completar l'aforament. Un nou reclam que es posa a disposició dels banyistes i que en els primers dies en actiu ha tingut molt bona acollida.

Les portes d'aquesta zona d'esbarjo familiar s'obren cada dia de la setmana en horari de matí i tarda, amb l'única excepció dels dilluns, quan les seves professionals descansen. Aquí, més enllà de gaudir d'un temps d'oci en companyia d'altres infants, els menors també poden participar en activitats basades en conceptes com la sostenibilitat.

El servei de canguratge gratuït a la platja de Llevant de Salou romandrà a disposició de la ciutadania fins al pròxim 4 de setembre.