Tot a punt pel Cós Blanc que es podrà viure en directe per TAC12

Demà, en directe, aquí a TAC12, sempre presents als principals esdeveniments dels nostres municipis. El Cós Blanc que avui ja té a punt tot el desplegament pel que ja és un autèntic espectacle. Aquest matí hem anat a veure els preparatius...

Aquesta és la imatge del Carrer Ciutat de Reus quan falten 24 hores per una de les festes més esperades del Camp de Tarragona de l’any, el Cós Blanc de Salou. Només falten els últims retocs perquè ja estigui tot a punt. S’espera que enguany assisteixin al Cós Blanc més de 20 mil persones que es deixaran embogir amb més de 550 mil watts de llum i els 175 mil wats de so tot sota una pluja de confeti de paper, es llençaran ni més ni menys que més de 22 tones a través d’aquests canons. Des d’aquest carrer arrencaran la trentena de carretel•les que any rere any participen en aquest acte central de la Festa Major de la capital de la Costa Daurada. Unes colles que fa mesos que estant treballant en les diverses carrosses i disfresses, fa molt de temps que estan esperant per aquest gran dia.

I com no podia ser d’una altra manera aquesta casa TAC12, emetrà en directe aquest Cós Blanc, un programa que arrencarà a les set de la tarda i que estarà presentat per Jordi Viñoles i Jordi Cartanyà. No s’ho perdin perquè els portarem la festa fins el menjador de casa seva.