El Salou Futbol Sala vol canviar la dinàmica just abans del Nadal

5 partits sense guanyar i 4 punts per damunt del descens, aquesta és la situació dels de Jordi Tuset a la Segona B. Amb un partit menys que la resta, encara hi haurà Lliga aquest cap de setmana, l'última opció de tancar bé el 2017.

La majoria de lligues no professionals descansaran fins l'any vinent. No és el cas, però, de la Segona B del futbol sala on tenim el Salou...IMATGES... Els homes de Jordi Tuset van empatar a 3 davant l'Olímpic Floresta i tenen encara un partit pendent que es disputarà dissabte a les 12 del migdia. Serà un partit que marcarà moltíssim el Nadal dels de la capital de la Costa Daurada que es troben 4 punts per damunt del descens després d'encadenar 5 jornades sense guanyar.

El bon inici de temporada permet, però, disposar encara de marge de maniobra per mantenir la calma a la recerca d'una nova permanència que mantingui el Salou Futbol Sala com a principal exponent de l'especialitat a la demarcació. Van arrencar bé lluitant per la primera plaça, ara la situació s'ha naturalitzat, potser en excés. Per això és imprescindible desfer-se de Canet abans de l'entrada del nou any per calmar els ànims avançant un rival de la zona tranquil·la i acostant el projecte allà on ha de ser, lluitant per la vuitena plaça.

El partit d'aquest de setmana posarà el punt final a la primera volta de la Segona B del futbol sala amb un Salou que compleix la quarta campanya a la categoria.