El sector del càmping creix aquest any malgrat la situació política i els atemptats

El sector del càmping de la Costa Daurada consolida també el rècord de pernoctacions d'aquest any 2017. En una entrevista a TAC12, el nou president de l'Associació de Càmpings, Joan Antón, assegura que ni els atemptats de l'agost ni la crisi política a Catalunya han afectat els resultats turístics. 

El 40% de les places turístiques de la demarcació de Tarragona estan en càmpings, equipaments que aquest 2017 han vist augmentar un 4% les pernoctacions. Aquest ha estat un any rècord pel sector turístic de la Costa Daurada, amb més de 20 milions de pernoctacions comercialitzades. El nou president de l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre, Joan Antón, ha confirmat les xifres rècord, amb la conclusió que ni el conflicte polític català, ni sobretot, els atemptats terroristes a Cambrils i Barcelona, han espantat els visitants.

D'entre els objectius de la nova presidència de l'Associació hi ha la creació d'una borsa de treball pels càmpings que complementi el postgrau en gestió de càmpings que ja té 2 anys d'existència. Antón espera que la nova normativa del sector redueixi l'excés de burocràcia. L'entitat també treballarà en nous projectes de promoció del sector del càmping. A les comarques de Tarragona hi ha 8 dels millors càmpings d'Europa.