El Complex Esportiu Futbol Salou disposarà d'un estadi propi

Les obres de construcció de l'equipament, amb capacitat per a 2.000 espectadors, començaran al juny i s'allargaran fins al gener del 2019. El camp permetrà que els millors equips del món treballin en privat, i també la celebració d'esdeveniments de primer nivell.

Aquests 3 camps de futbol de gespa artificial seran una realitat al mes de gener i se sumaran als 8 ja existents, 2 d'ells naturals i 2 d'híbrids. La particularitat dels nous equipaments és que se situen a l'altra banda de la finca, darrere de la seu social. És la zona d'expansió d'un Complex Futbol Salou que prepara la inversió esportiva privada més important dels anys vinents al territori. I és que aquí mateix s'aixecarà un estadi amb capacitat per acollir 2.000 espectadors i respondre a les necessitats de qualsevol club mundial que vulgui treballar a porta tancada.És l'únic pas previ per atreure els millors clubs internacionals. 

Les obres del futur camp començaran al juny i s'acabaran el gener del 2019. Sota de la grada lateral s'adequaran espais de didàctica futbolística. El Complex Esportiu Salou Futbol va estrenar-se l'any 2012 i ha acollit equips de tots els continents, tant de base com professionals. L'últim d'ells ha estat l'Oxford United anglès. L'espectacular demanda provoca ara aquesta nova ampliació.