Mercadona, l'única empresa que opta al nou espai comercial del Mercat de Salou

I a Salou, Mercadona és l’única empresa que s’ha presentat al concurs públic que va obrir l’Ajuntament per a construir i explotar un gran establiment comercial en forma de supermercat al futur espai que es construirà annex a l’actual Mercat Municipal. Aquesta és una de les fases per transformar el Mercat Central, ara l’objectiu és arribar en un consens amb els paradistes d’un projecte de remodelació.

El projecte de transformació del mercat Municipal de Salou no s’atura. Els propers dies s’obrirà el sobre de la proposta que ha presentat Mercadona per construir i explotar un supermercat en un nou espai que es farà al mercat. Mercadona és l’única empresa que s’hi ha presentat i ara falta veure si compleix amb totes les condicions. Si hi fa Mercadona tindrà la concessió per 40 anys i l’Ajuntament recaptarà a canvi un cànon anual de 239 mil euros. La construcció del nou supermercat i d’una sala polivalent són la primera fase d’un projecte que té com a principal objectiu dinamitzar tota aquella zona.
A banda paral·lelament es durà a terme una segona fase que remodelarà integralment l’actual Mercat Municipal. Per aquesta part encara no hi ha un projecte consensuat. L’Ajuntament està en converses amb els paradistes. La idea de l’equip de govern es fer les obres de les dues fases a la vegada és per això que creuen que el nou Mercat Central de Salou no serà una realitat fins passat el 2018.