Notícies 12. Edició migdia. 17/04/2024

PSC i Esquerra creuen que la futura àrea metropolitana del Camp de Tarragona no té perquè tenir capital. Només el Partit Popular i Junts defensen que Tarragona ho ha de ser passi el que passi. S'obre el debat polític.

La situació al barri tarragoní de Campclar preocupa. Se n'ha parlat avui a la junta local de seguretat que ha presidit el conseller d'Interior. Les solucions no arribaran a curt termini.

La rotonda d'accés a l'autopista, a Montblanc, tindrà un segon carril en sentit Lleida. És un punt de la nacional 240 on s'hi formen llargues retencions en dies d'operació tornada. Es planteja com una solució temporal a l'espera de l'enllaç directe de l'autovia amb l'autopista.

Comerços de la Conca de Barberà engeguen una campanya per acabar amb microracismes i ensenyar que no hem de dir que anem a comprar al paqui o al xino, sinó que aquests establiments també tenen nom i cognom.

I en esports, la Unió Esportiva Valls afronta les últimes cinc jornades. Quatre dels rivals van per sota seu. Si treu molts punts, tindrà el play-off més a prop i s'allunyarà definitivament del descens. Si no va bé, es complicarà la vida.

Programes més recents a TAC12