Notícies 12. Edició vespre. 18/03/2024

Els funcionaris de les presons han tornat a bloquejar els accessos als centres penitenciaris aquest dilluns, però demà aixecaran els talls. Accepten l'oferta de diàleg del Departament de Justícia, tot i la plantada d'avui. Segueixen demanant dimissions, mentre el Govern diu que no poden ser moneda de canvi i planteja una sèrie de millores.

I ja és oficial la convocatòria d'eleccions al Parlament de Catalunya per al 12 de maig. Aquest matí el president, Pere Aragonès, ha firmat el decret de convocatòria i de dissolució del Parlament. Comença el calendari de 54 dies.

Repsol acaba la parada de manteniment i millora de l'àrea de química, al polígon nord. Finalitza després de dos mesos de treballs i una inversió de 150.000 euros. La companyia assegura que no s'ha lamentat cap accident.

Tret d'inici oficial a la Setmana Santa de Tarragona. La dansa obria ahir a la tarda el gruix d'actes. Un dia abans, el Gremi de Marejants omplia el Serrallo amb l'essència d'aquesta festivitat amb el seu tradicional viacrucis pels carrers del barri. 

Oportunitat perduda. El Nàstic no passa de l'empat a zero davant el Cornellà a l'Stage Front Stadium i no aprofita l'empat del Deportivo per posar-se líder.

 

Programes més recents a TAC12