Notícies 12. Edició migdia. 31/01/2024

El Consorci d'Aigües de Tarragona no creu que portar aigua en vaixells cap a Barcelona sigui la solució per combatre la sequera. El president de l'ens argumenta que si cal fer-ho estan preparats però que no és la recepta màgica i és complexa.

Les comarques de Tarragona continuen depenent massa del sector turístic. Ho conclou un informe de la URV i les cambres de comerç que analitza la situació econòmica de la demarcació. Per aquest any preveu un alentiment de l'economia.

Salou tindrà un nou institut-escola d'aquí dos cursos. Es construirà al CAP Salou fent realitat així una vella revindicació dels veïns de la zona. Generalitat i ajuntament han acordat els terminis del nou equipament.

Tarragona tornarà a obrir l'antic Banc d'Espanya. Ho farà amb una exposició que forma part de la nova programació cultural del Centre d'Arts Contemporànies El Mèdol i que inclou una dotzena de mostres d'una trentena d'artistes.

I en esports, els socis del Tennis Tarragona pagaran enguany més de quota. És una mesura que s'ha aprovat en una assamblea extraordinària per fer front a les obres de reforma de les instal·lacions que es va endur l'aigua de Santa Tecla. Calculen ingressar 450.000 euros.

 

Programes més recents a TAC12