Notícies 12. Edició migdia. 22/01/2024

Nova inversió milionària al polígon de Constantí. L'empresa italiana Maschiopack inverteix 6 milions d'euros en la planta on fabrica contenidors industrials per transportar líquids. Des del consistori confia en què donarà feina a persones del municipi gràcies a les bonificacions fiscals que s'ofereixen.

Rècord de turistes i de permanència a la ciutat de Tarragona durant l'any passat en què han visitat la ciutat més de mig milió de persones. S'explica sobretot perquè s'ha aconseguit atraure més gent fora dels mesos forts d'estiu.

Comencen les obres per reparar el passeig d'Altafulla. Es reforçarà el subsòl i l'escullera que el protegeix. Tot hauria d'estar enllestit per Setmana Santa.

Coneixerem el Sant Jordi i la princesa de la Setmana Medieval de Montblanc que ja exerceixen com a tals. Una Setmana Medieval que arriba amb novetats com la renovació de l'espectacle que relata l'arribada del drac a la vila ducal.

En esports, el Nàstic se situa segon a la classificació després d'imposar-se al Nou Estadi al Lugo per 2 gols a 0. Els grana sumen la cinquena victòria consecutiva i són l'equip que rep menys gols de tota la competició.

10.000 persones se citen a la Torre d'en Dolça per gaudir de les curses de cavalls del Cós de Sant Antoni marcats enguany per la ptoho finish que va ser clau per decidir la victòria en la majoria de les curses, que van poder veure en directe per TAC12.

 

 

Programes més recents a TAC12